10 fakta Om Mig...Blev utmanad av @madelena igår om att skriva ner tio saker om mig så jag kör...Jag gillar maskrosor,
inte så att jag plockar dom och sätter dom i en vas men jag gillar att titta på dom där dom står efter husväggar, hur dom pyntar gräsmattor och hur dom kommer upp ur asfalten.


Jag har haft skuldsanering
men de tog många år innan jag tog mod och kontaktade kommunens skuldrådgivare, en trevlig kvinna som hjälpte mig med ansökan, jag fick ansökan beviljad.


Jag blir rädd när jag blir sjuk,
räcker med en förkylning så blir jag rädd... kan det vara cancer? kommer jag att dö? Så jo jag har insett att jag är hypokondriker.


Jag kom till en fosterfamilj
i Östergötland samma år som jag skulle fylla 8 år.
Min mamma och pappa skildes när jag var liten och min mamma orkade inte ta hand om ett litet barn som var som barn ska vara, pappa ville inte. Jag har många år trott att det var fel på mig så jag beställde papper från kommun och landsting i Småland och där fick jag svart på vitt på det.


Jag älskar mina barn
men har svårt att säga det, dom vet så klart om att jag älskar dom och vet att jag har svårt att säga det. Tror det har med min barndom att göra både när jag bodde med min mamma och delvis pappa samt i fosterfamiljen.
Tyvärr så har min uppväxt innehåller mycket lite kärlek i alla fall rätt kärlek.


Min foster mamma gjorde sexuella övergrepp emot mig. Jättesvårt att säga jag har provat att gå på samtalsterapi och pratat om detta men det är jättesvårt. Skriva ner går lättare.


Jag tycker om att handarbeta, oftast stickar jag och då är det sockar som gäller :) händer att jag sticker annat också. Virkar och broderar gör jag också ibland.
Har svårt att sitta i soffan utan att ha ett handarbete i händerna.


Jag tycker inte om att stå i köket, varken matlagningen eller bakning är något som roar mig speciellt mycket, men visst ibland kommer lusten till bak och då blir det oftast bullar eller en mjuk kaka. Mat måste vi ju ha så det är något som måste göras även fast jag gärna går ut och äter och då blir det luncher. Idag tex åker vi till thai thai.Jag tycker om att vara ensam,
trivs i mitt eget sällskap, känner mig lite som en ensamvarg och kanske enstöring... :)


Jag gillar att blogga och läsa era bloggar även fast jag ibland är dåligt på att lämna kommentarer efter mig och även svara på era kommentarer så läser jag och blir glad över att ni finns här på bloggen. En av mina bloggvänner är @madelena som jag tackar för denna utmaning.


Jag tänkte i min tur utmana @densaknadefamiljen hoppas du vill göra denna.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar