1:Maj...


Hur hade ni det igår? Var ni på någon majbrasa jo jag har nog både läst och sett det hos många av er.
Jag var inte iväg på någon. Efter att jag kommit hem från bingon så satte jag mig i soffan en stund sedan gick jag och la mig vid 22. Kjell kom hem från nattvandringen strax efter midnatt, jag hörde från det öppna vädringsfönstret när han och Lotta kom.
Kjells glasögon gick av någon mystisk anledning sönder under kvällen eller så var dom sedan tidigare trasiga men det var igår när ena glaset lossnade som han upptäckte det.


Idag blev det då första maj, undrar om det var någon som var ute och gick i första maj tåg, det var de säkert men inte jag fast jag har gjort det en gång, fast det är länge sedan nu.


Vi fick trevligt fika främmande idag.
Gunilla och Björn kom. Gunilla är en brorsdotter till Kjell, så Kjell är farbror till henne.

Tyckte det kunde passa med tårta att fika när den är den 1.maj så det gjorde jag i morse men aj aj... det ser ut som den kraschlandat, i receptet står det att den ska vara inne i ugnen 15 minuter men det är för kort tid, den måste vara inne längre, skulle tro 25-30 minuter, idag var den inne drygt 20 minuter och det räckte inte heller, det var fortfarande jättesvårt att lossa den från bakplåtspappret i ett helt stycke, det blev bara små bitar.
Men god det blev den i alla fall och det är ju det som är huvudsaken.


Gunilla köpte dom rosa spets ankelsockarna av mig.


Vi hade en trevlig stund tillsammans med mycket skratt, så roligt att ni kom 😍


Dom hade med sig jättefina vackra rosor, som pryder köksbordet och en ros fick plats i en vas på handfatet i badrummet.


Till middag lite senare blev det pizza och nu ska jag ta virkningen och samtidigt se något på datorn, har inte bestämt mig än vad det blir.

Hej svejs så länge & TACK igen Gunilla och Björn att ni kom och tack för dom så vackra rosorna.
Tack tack & Tack att du gillade och köpte sockarna. Tack Tack 😘

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar