31 Dagar i Januari / Dag 17, 18 & 19.


Det har blivit en ofrivillig frånvaro från Saramadeleine.se /Orsakullan bloggutmaning.

Det blir ju så när nouw tjorvat då kommer man av sig, sedan tog det någon dag innan jag kom igång med bloggandet efter att nouw började fungera, dock har det varit mer tjorv men nu är det ordning som det verkar så jag tänker här ta dag 17 * 18 & 19 fler dagar kommer i morgon.


Dag 17 / Det finns ett rum i mitt hem som jag...

Önskar vore större och det är köket, vårat kök är litet så egentligen är ett bord med sex stolar för stort, det är trångt och bökigt när barnen eller vänner är här och vi ska äta.
Men som ett ordspråk jag hittade för ett tag sedan

"är sämjan god så är rummet stort" ett bra ordspråk tycker jag.Dag 18 / Jag tycker det är rätt eller fel att äta semlor innan semmeldagen?

Jag gillar semlor så, så klart jag äter om jag vill när semlorna ändå finns.
Däremot kan jag tycka det är fel att semlorna börjar säljas så tidigt.

Jo jag har ätit både en flera semlor redan... :)Dag 19 /Anledningen till att jag började blogga var för att...

Hade tänkt att jag ville börja blogga men som inte kommit dit och så sålde jag sockar jag stickat på tradera, en trevlig kvinna Carina från Trollhättan köpte sockarna och vi började prata, vi fann varandra på en gång. Carina berättade att hon och ett gäng trevliga kvinnor bloggade på ett ställe som hette MariaNova, hon frågade om inte jag också ville börja. så det var så jag bestämde mig för att börja med bloggandet, tyvärr så las den portalen ner annars hade jag nog varit kvar där än, påminner faktiskt lite om nouw.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar