7 Mars och Julia & Mormors Hemlis...


Mikaela fyllde år i söndags 35 år fyllde hon. Min äldsta älskade dotter som sliter med sin sjuksköterskeutbildning hon jobbar och hon har sin familj som hon sköter om så fint, i söndags var det då hennes dag på året där hon blir firad.

Vi var inte där utan vi bestämde att jag skulle träffa Mikaela och Julia igår.
Vi var på shoppis och vi var och åt lunch, jag följde sedan med Mikaela och Julia hem. Julia var trött så hon sov en timme i vagnen och när hon vaknade så hjälpte hon Mikaela att öppna sin present.


Mikaela fick ett presentkort på netonnet som hon önskade sig och så fick hon en höna, Hönan Agda som jag hittade en dag på Önska butiken.
Visst är den vacker?Till Julia hade jag också med mig en sak...
Var in på din sko en dag, tror det var samma dag som jag köpte Agda. Jag hittade ett par sommar tygskor till mig och så hittade jag ett par rosa tofflor till Julia.

Jag frågade Julia igår om jag fick ta kort på hennes tofflor och de fick jag, först ena foten och sedan den andra... :)


När Mikaela åkt på jobbet och jag skulle vara med Julia till Daniel kom hem så pysslade vi b.la. en stund med dom fina klister bokstäverna som vi skev hennes namn med.Jag kom på att jag hade en tårtbit i kylskåpet som Mikaela sparat till mig. Klart jag tackade ja till den, men medans Julia sov då orkade jag den inte, var så mät efter att ätit lunch då.

Så... ja jag vet att Mikaela sa att Julia ätit tårta flera gånger och kanske inte skulle ha någon mer tårta men jag och Julia bestämde att vi skulle ha en hemlis tillsammans, så en tårtbit och med två skedar då fick Julia smaka av mormors tårtbit som var såå god... :) <3

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar