Alla HJÄRTANS Dag...


Jag tycker det kan vara alla hjärtans dag ALLA dagar.
Men visst är det väl lite roligt.
Vi brukar inte fira, det kan väl hända lite ibland, vi är nog för gamla 😌 Nej låt istället alla dagar vara i hjärtats tecken det tycker jag är fint, tänk om det kunde få vara så...
Men det vet vi ju alla att det inte är på det viset. Visa dagar bråkar vi och andra dagar är vi trötta så vi inte orkar därför och ibland så kanske inte lusten för att vara kärleksfull finns. Så kan det ju faktiskt vara.


Jag och Angelica träffades på stan och åt lunch idag.
Innan vi sedan åkte från stan så gick vi in på törners och köpte en tårta. Hur ofta äter man tårta? Nej det är inte alls ofta så det tyckte jag vi kunde unna oss denna hjärte dag.
Till Kjell fanns det laktosfria semlor så en sådan fick han att fika sen i kväll.

Jag och Angelica åkte hem och fikade innan hon skulle tillbaka till skolan, hon hade några timmar mitt på dagen ledig så det då var det skönt att åka hem en sväng och fika hemma.Tittade igenom bloggar jag följer innan jag gick in på nouw och där fanns ett inlägg från Järbo idag igen.
Även i dag är mönstret ett virkat hjärta.
Varsågoda till er som vill ta del av mönstret.

Klicka HÄR så kommer du till mönstret.

Bild och mönster kommer från jarbo.seÄven fast jag inte firar dagen speciellt så vill jag i alla fall önska er alla som läser min blogg en fin fortsättning på denna ALLA HJÄRTANS DAG

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar