Allergisk Reaktion...


Igår kväll en stund efter att jag kom hem från bingon så började båda mina ögon att klia, oftast är det bara det ena och det kan bara komma så där utan egentlig anledning.

Men igår då var det båda så jag tog en Kestine tablett, det hjälpte inte med en så jag tog en till, det hjälpte inte det heller utan bara fortsatte att klia och jag kliar så klart det går som inte att låta bli och så rinner ögonen, blir röda och uppsvällda .

Jag gick och la mig men det blev inte bättre, det gjorde ont när jag blundade och det gjorde ont när jag tittade, till slut så tänkte jag att jag tar också min astma spray och faktiskt då efter en stund så började det lugna ner sig.

Hade inte svårt att andas så därför tog jag inte sprayen tidigare.

Idag när jag hade klivit upp så tog jag kort på mina ögon, syns inte så mycket idag, hade varit bättre att jag fotat i natt då det var som värst. Inte för att ni ska tycka synd om mig utan för att det är bra att ha kvar för mig själv.


Jag fick en allergisk reaktion men jag vet inte av vad, en sak kan vara pollen (pollen är mycket starkare i år en annars och det är för att att sommaren var så varm i fjol, jag brukar annars klara mig bra). En annan kan vara räkorna på smörgåstårtan igår men jag åt räkor på ägg nu i påskhelgen och det gick ju bra & jag tål ju räkor i måttliga mängder men sånt kan ju ändras eftersom jag är fisk och skaldjursallergisk, kan också vara att jag klappade och tog upp Anitas lilla söta vovve Tindra på bingon, fast hon inte hårade och att jag tvättade mina händer efteråt så kan jag ha reagerat.
Nu är det i alla fall bättre men jag är trött och det kan b.la vara från min reaktion, tar en tid innan det blir bra igen, men mycket mycket bättre nu än vad det var igår kväll/natt.

Vad gjorde man utan sina mediciner, tur dom finns.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar