Allt Är Så Jobbigt & Ett Fint Grönt Storsjöodjur...


Sa till Kjell igår kväll att denna vecka struntar jag i veckostädningen. Ja det tyckte han var bra.
Men när jag klev upp idag då kände jag ändå att det är ganska skönt att ha städningen gjord så veckostädningen blev gjord även denna veckan.

Nu är det fint och jag sitter i soffan, väntar på att efter fem ska börja så roligt att Tilde är tillbaka även fast jag tycker det varit bra då Axel haft Tildes plats.Ringde och pratade mamma i förmiddags, hon berättade att hon skulle få komma hem idag, men herregud säger jag... allt är så jobbigt för henne. Nu måste hon ta kontakt med sjukgymnast, tjejerna som ska hjälpa henne att handla från affären m.m m.m.

Kan du inte vara tacksam att du äntligen fått din operation, nej då är det så mycket annat som blir jobbigt och så har hon ju ont, ja det är klart men de går ju över, du hade ju ännu ondare innan du fick operationen... Jag orkar knappt prata med henne.

& vad ska vi ge till Elmy ska vi lämna till en fond eller ska vi ge en blomma..Vet inte om jag tidigare visat det fina gröna storsjöodjuret som jag fick ett år i present av Mikaela, Daniel och Julia.
Det står på köksbordet tillsammans med lite annat.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar