Allt Möjligt / Påsk...Jag trodde hela Sveriges skolbarn hade påsklov samma vecka. men det fick jag idag höra på radion att så är det tydligen inte alls.
Att sportlovet är olika veckor det vet jag men att påskloven är olika, nej det viste jag inte. Eller så viste jag det men har glömt :) Här uppe hos oss är det i alla fall påsklov nästa vecka = V-16.


Idag har vi varit iväg handlat det sista inför påskhelgen så nu tror jag det ska finnas hemma de vi vill ha. jag skrev faktiskt en lapp på de som skulle handlas men vart den lappen tog vägen... ja inte vet jag :) Borta är den i alla fall, så nog fick hjärnans minne jobba när jag upptäckte detta, men jag tror faktiskt jag lyckades få med de som stod nedskrivet, har inte kommit på ngt än som jag glömt, lär väl märkas när jag ska använda det glömda om jag nu glömde ngt.Nu är det snart efter fem , hoppas Tilde är där idag annars går det bra med killarna också.
Kanske jag ska se dagens avsnitt av Robinson också eller om jag sparar till i morgon eller det är också bra att spara till på söndag och ta hela veckans program på en gång.


Söndag ja... igår vann jag på bingon. Fick med mig både en bingovinst och en lotterivinst.
De var roligt.
Utav Karin fick jag ett påskägg fyllt med gott godis.
Mums... Tack snälla Karin.
Karin,s ena barnbarn har fått en liten söt pojke så Karin har fått ett barnbarnsbarn, en söt pojke som nu är 1 månad. Får två veckor sedan hade jag med en liten påskpresent till henne, dels för att det snart var påsk och för att säga Grattis.

Tyckte haren var så söt med den lille barn haren som vill komma upp, tyckte den passade bra.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar