Älskade Lilla Mamma...


Min lilla mamma ringde, hon var ledsen...
Hon hade varit på ögonmottagningen och där fått veta hon har gråstarr, jo då sköterskan berättade att de går att operera, ett snabbt ingrep som ger ett bra resultat, men de är klart att de ändå är jobbigt.
Ett annat resultat hon fick var att att hennes långtidssocker var väldigt högt och därför hon inte får operation av sitt knä, det fick hon veta idag.
För två veckor sedan så höjde mammas läkare medicin för blodsockret så vi hoppas att de ska bli bra så hon snart kan få sin operation. Hon har så ont i sitt knä, knät har vridit sig så istället för att de ska vara rätt fram är det nu istället på sidan, det har alltså vridit sig. Mamma skulle ringa ortopeden i morgon för att höra vad dom säger och vad det är som gäller.

Nu har hon också fått veta varför hon inte får hälsa på sin Johnny, det är för att mamma haft covid och att hon bara fått sin första spruta. När hon fått spruta nr 2 och det gått två veckor då först får hon hälsa på sin Johnny.Efter 5 går på tv,n och jag sitter här och tänker på min lilla mamma.

Jag tycker verkligen inte om att avståndet mellan oss är så långt som det är, jag gillar det inte alls.

Jag har blandade känslor om min mamma... men hon är ändå min mamma även fast jag inte växt upp med henne och jag inte riktigt kan känna mammakänslor, det har jag aldrig gjort men ändå är hon min älskade lilla mamma som jag nu tycker synd om, hon var så ledsen.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar