Är Det FolkSkygg Jag Är...? Med Mera...


Känner en skillnad på dom dagarna som Kjell jobbar och dom dagarna han är hemma. Dagarna då han jobbar då är jag mer avslappnad på något vis, dagarna då han är ledig då blir jag mer... ja vad ska jag säga... det är mer att Kjell vill göra saker och jag är nöjd med att bara vara hemma.

Nu drog han iväg han skulle på banken och sedan skulle han till Ulf på lasarettet, Ulf fick en ny höft igår.

När han sedan kommer hem då känner jag... vill han att vi ska åka ut på någonting som oftast blir shoppisen och jag är trött på shoppisen, har varit där så mycket på sista tiden att nu får det vara bra ett tag. Förstår att Kjell tycker det är roligt för han träffar gubbar han känner och dom pratar bilar, motorcyklar...

Hann vill gärna att jag följer med och inte bara ska sitta inne men jag vill inte & då tycker jag synd om han, han är fin min lille gubbe & snäll.

Kan man inte åka på något annat... måste man alltid hålla sig inom stan? kan vi inte åka en bit bort?
Njae det är inte han så pigg på...

Då kan han åka själv, jag håller mig hemma. Fast det är som det är att vara mest hemma också, jag blir folkskygg, tur jag har bingon på söndagarna.

Ofta vaknar jag med hjärtklappning och ångest när Kjell jobbar och det händer mer sällan när Kjell är hemma.
Hjärtklappningen och ångesten brukar ge med sig en stund efter att jag klivit upp, varför jag vaknar med den det vet jag inte, vet att jag drömmer ganska mycket så kan säkert hänga på det men jag drömmer ju när jag vet att Kjell är ledig dagen efter också men det väl så att det är en trygghet att ha han hemma också.
När han jobbar så sitter han och kör många mil, han kör slingbilen. så det är klart att de är något som skapar en oro att veta han är på vägen.

På tal om vägen... Jag har blivit mer rädd att åka bil, så det där att åka längre bort... Kanske bättre att hålla sig inom stan där det inte blir så långa sträckor fast som folk kör så undrar jag om det inte är farligare att köra i stan än vad det är att köra landsvägskörningar.

Men inom stan så går det ju förstås inte lika fort så händer det än olycka i stan så blir inte den lika allvarlig som en olycka på en väg med högre hastighet.


Jag har alltid varit rädd för att åka bil, John-Erik fick bort mycket av den under dom åren vi var tillsammans sedan kom den tillbaka... Det året i Gävle ställde till med en hel del och rädslan för att åka bil har som sedan till och från funnits kvar. men ändå tycker jag också om att åka bil.

Hur det är och vilka funderingar jag sitter med.
Kanske ändå måste ut och träffa folk och inte stänga in mig... gör det mer och mer och det är inte bra...
Tur jag har söndagarna som sagt.


Nu har jag i alla fall satt in en köttbit i ugnen och så kom jag på när jag var klar. Varför tog jag inte och använde min slow cooker? den är väl för ny helt enkelt...

-----------------------------------


Coop hade bra pris på fina ugnsformar igår så jag köpte mig en.
69:- var väl ett bra pris.

Har flera i glas men allra helst en som blivit ful och varit de länge, nu ska den få bli kastad och denna tar den kastades plats.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar