Årets 1,a Inlägg...


Vintern fortsätter utanför fönstren och det med besked i kväll och till i morgon har dom utfärdat klass 2 varning ute vid kusten vid Sundsvall är det klass 3 varning.

Massor med snö har vi fått... alltså jättemycket och hur mycket ska det bli efter det kommande dygnet?Det har varit både jul, nyår och trettonhelgen sedan jag skrev senast.
Jag har inte mått bra, jag vet inte vad det är... för jag mår inte bra än, att måendet är jobbigt juletid de vet jag men att det håller i sig så här det är jag inte riktigt van,

Måendet går upp och ner de gör de men att det är så ihållande så här länge... Ofta blir bloggen liggandes när jag inte mår bra även fast jag sagt att jag vill skiva i alla fall men det är väl också så att när man inte skrivit på ett tag så är det som svårt att komma igång igen.

Vi får se hur jag gör om jag skriver någonting om tiden som varit eller om jag låter bli det.
Tanken är att jag vill skriva just för att jag vill för egen del, då jag använder bloggandet som en dagbok.


Ett kort på mormors hjärta från julafton när hon står vid sin snögubbe Olov <3 <3 <3Jag är i alla fall glad att jag varit in och läst hos er mina bloggvänner, en del följer jag inte längre, för att orka läsa hos dom jag följer så har jag valt att plocka bort en del.

Hoppas nu att jag ska kunna hålla i skrivandet för det är verkligen det här jag vill, vare sig jag mår bra eller inte så vill jag skriva.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar