Bilder Från I Onsdags Och Lite Text...


Hade först bara tänk göra inlägget om alpackorna och deras matte som jag köpte garnet av men så har jag suttit och funderat på en bil vi fick framför oss vid rondellen i Krokom när vi var på väg hem, så jag gör som så att jag skriver bara lite och lägger mest upp bilderna från denna dagen.

Då fick det bli även detta inlägg om onsdagen.


På väg till och hos Ragnar.I Alsen hos dom fina alpackorna och sedan i Järpen där vi åt.

I en butik i Järpen, typ presentbutik som hade lite allt möjligt, stickor, garn, presenter, leksaker m.m.
I den butiken hittade jag en present till Mikaela och Daniel som dom ska få senare i höst när dom firar tio år tillsammans, presenten får ni vänta med att se till dom fått den.På auktionen i Kall där jag löste en hel låda med keramik vinglas.
Gav 50:- för hela lådan och nu vet jag inte om jag ångrar mig.Jo sen var det de där med den där bilen som var i rondellen i Krokom och synd nog skulle åt samma håll som oss.

Det finns en sorts bilar jag inte gillar att ha framför oss och det är just dessa timmerbilar, varför finns det tex inget nät bakom timern?
Tänk om en timmerstock skulle lossna och fara rakt in i bilen som ligger bakom.

Jag är alltid rädd när vi ligger bakom dessa bilar, denna timmerbil åkte så fort att Kjell avstod från att köra om den så vi låg bakom drygt två mil och jag gillade det inte.

Fler än jag som är rädd att timer ska lossna?

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar