BINGO...!


Som jag hade längtat efter både kinamat och en bingovinst så igår när jag tog bussen ner på stan så var jag peppad.
Men innan jag gick till shanghai wok så gick jag runt på stan och kikade lite har börjat luska och fundera på vad Mikaela ska få när hon fyller år.
Hon fyller inte fören i början på mars men för det kan jag ju börja kolla redan nu. Jag har också frågat vad hon önskar sig & kommer hon inte med något förslag då blir det nog de jag kom att tänka på igår eller egentligen för ganska länge sedan men som jag nu först kollat upp lite.


När jag inte går utan istället tar bussen då har jag en dryg halvtimme innan jag går och äter min godaste lunch för att sedan hinna ta bussen till furan.


Brukar äta samma sak varje söndag. Fläskfilé med grönsaker så gott såå gott.
Killarna som jobbar brukar bara fråga om jag ska ha samma som jag brukar när jag kommer och mitt svar blir alltid Ja.

Det är två veckor som det inte blivit någon kinamat så förstår vad efterlängtad denna mat var.


På bingon där träffades vi fyra glada kvinnor med våra stickningar sedan blev det bingospel och på blad nr 9 full bricka då var det äntligen min tur att få ropa BINGO!
Då jag var ensam om att ropa så fick jag hela vinsten på 1000:- helt själv eller inte riktigt själv jag delar ju med Kjell men en femhundring fick jag i alla fall.
Det är ju Kjell som är snäll och betalar så jag ska kunna spela varje söndag och då är det självklart att han ska vara med & dela.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar