Blev En Bra Dag Med Trött Hjärna...


Nu har det varit mycket ett tag, roliga saker så inget annat men även fast det är roliga saker som att träffa sina barn och sitt lilla barnbarn så blir det lätt mycket för min hjärna... den orkar inte... spelar inget roll om det är roliga saker så blir det mycket intryck för hjärnan och då blir jag trött. Det märktes igår.

B.la. så glömde jag att stänga korken till den termos som Julia har sitt vatten i till ersättningen när jag hade gjort mat till henne så när Mikaela skulle ta den lite senare och göra mat, ja då var vattnet kallt plus att det hade runnit ut vatten i ryggsäcken så både ryggsäck och kläder hade blivit våta. Det var flera saker som hände så detta var bara en sak.


Vi fick i alla fall en bra dag som började med att Angelica kom och då lagade hon till lunch till oss två.Sedan kom Mikaela och Julia.
Mikaela åkte iväg och tränade och jag & Angelica var med Julia.

Angelica matade och bytte blöja sedan lekte dom och läste saga.Till middag blev det kycklinglasagne, den blev bra.
Jag har annars lätt att få lasagnerna blöta men den här blev alldeles lagom blöt.
Fast ska jag välja mellan kycklinglasagne eller med köttfärs då tror jag faktiskt att jag väljer köttfärs men absolut, denna var riktigt god denna också så kanske mer att det var något man inte ätit förut och så var det mozzarella i den här så kan ju varit det också som gjorde att den kändes annorlunda.Klockan 19:00 öppnade lekia upp för babykväll så då åkte jag, Mikaela och Julia dit, vi mötte upp Emma.
Superbra erbjudanden fanns där, Mikaela och Emma hittade saker att köpa och jag köpte lite jag också sånt som är bra att den även finns här.Tack för en fin dag mina älskade barn, Julia och Kjell förstås...
Hon är ju bara det sötaste som finns mormors hjärta 😍

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar