BokRea...


Nej jag läser inte böcker, har aldrig tyckt det varit roligt men visst har jag läst, några pocket böcker har det blivit men inte många.
När jag var ungdom då fanns det en tidning som hette "Mitt livs novell" den tidningen köpte jag och läste, noveller passar mig bättre, kan hända jag läser novellerna som är i veckotidningar men nu var även det länge sedan.

Minns att jag och min barndomskompis Catharina läste tillsammans då våra familjer var på sommarsemester tillsammans, då hade vi varsin bok och så läste vi en sida var i varsin bok, det var roligt.Nu är det bokrea och jag brukar titta vad som finns för böcker.
Jag gillar ju handarbetsböcker, kok och bak böcker, inte för att jag alltid lagar eller bakat något ur dom, mer för att bara titta i.

Hittade en kok bok som Markus Aujalay skrivit, blev riktigt sugen att köpa den men jag la den tillbaka och så tittade jag vidare, där hittade jag några barnböcker.
Tre böcker till Julia fick det bli, än är hon för liten men hon växer och blir större och snart kan hon ha roligt med två av böckerna. Pettson boken behöver hon nog bli några år för att ha mest glädje av.


Det här blir bra kommande julklappar och presenter.
Gäller att vara ute i tid.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar