DAG 1 Av:100 Frågor På 10 Dagar


100 frågor på 10 dagar, det har @madelena startat. jag gillar ju det här oftast med att svara på frågor i bloggen så jag hänger på... :)

Det är inte bara för att jag tycker det är kul med frågor jag är med utan tycker också det var ett bra sätt att komma tillbaka på. Ja ni vet ju hur det varit en tid med mitt bloggande... ingen riktigt kontinuitet i skrivandet men de hoppas jag på att de ska bli.

plus att jag också fått lite nya följare och då kan väl de också vara roligt med frågor så ni gamla & nya följare lär känna mig mer.

Välkommen ni nya följare och välkommen tillbaka ni trogna äldre följare.Nu kör vi... dom tio första frågorna.


VAD HETER DU?

Döpt till Lise-Lotte men har aldrig gillat mitt namn så oftast har jag kallats för Lotta förutom av min fostermamma som alltid sa Lise-Lotte. Ska dock tala om att numer gillar jag faktiskt mitt namn.


HUR GAMMAL ÄR DU?
57 år, blev de i december så i år blir jag 58 år... Fick frågan förra veckan hur gammal jag var, svarade att jag blir 57 i år och de var ju ett helt år fel :)


VART BOR DU?

Bor i Östersund i Jämtlands län.


HUR BOR DU?
I 2,a som är en hyreslägenhet ganska centralt får jag nog lov att säga, en promenad till stan tar ca 25 minuter men där är jag mest bara om jag har ngt ärende. Annars räcker det gått att gå ner till vårt köpcentrum lillänge, där finns mataffärer, klädesaffärer, apotek systembolag, sport och elektronik, en leksaksbutik har vi också i närheten.


HUR SER DIN FAMILJ UT?
Familjen är mina två döttrar Angelica född -96 och Mikaela född -86. Angelica lever ensam och Mikaela hon lever med sin kille Daniel och deras söta Julia som blev 2 år i januari i år.
Jag har dom alla i närheten och det är jag mycket tacksam för det gör att vi har kunnat träffats hela tiden under pandemin, vi har inte träffats om någon av oss känt sig dålig men har vi alla varit pigga då har vi träffats, så jag har verkligen känt mig lyckligt lottad när jag hört hur många andra har det att dom inte kunnat träffats under hela pandemin.
Jag kanske ska nämna min man också... han som jag lever med :) <3


HAR DU NÅGOT HUSDJUR?

Nej tyvärr, Tyvärr för jag hade gärna haft katt eller hund eller båda delarna men min pälsdjursallergi sätter tyvärr stopp för det.


VAD JOBBAR DU MED?

Jag är pensionär sedan hösten 2000. Innan dess hade jag varit sjukskriven i många år, Jag fick problem med min rygg och kunde inte omplaceras och då blev de sjukersättning.
Jag jobbade i landstinget som det hette då som lokalvårdare när jag blev sjukskriven.


ÄR DU PEDANT ELLER SLARVIG?
Skulle inte vilja säga att jag är något av de, jag gillar att ha iordning runt mig då jag trivs bäst av de men jag blir inte galen om de blir stökigt och jag kan också vara slarvig.
Jag hade en fostermamma, hon var pedant och hon var inte rolig att vara barn hos, sedan hade hon andra ännu värre sidor... men de är en annan historia.VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT BO DÄR DU BOR?

Det var en svår fråga... men jag tror de är närheten till både stan och vårat köpcentrum, tryggheten att ha de man behöver nära.
Känns bra att vi har grannar som vi känner en del mer och en del mindre ja även där en trygghet.VILKET RUM TRIVS DU BÄST I?

Vardagsrummet, här tillbringar jag dygnets mest vakna timmar.1,a blomman denna säsong på balkongen.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar