Dag 25, 26 & 27


Inte skrivit något sedan juldagen, då blev det ett inlägg fram på förkvällen och jag som är med i Decemberutmaningen som Oslofru startade.

Har tre dagar jag inte skrivit någonting i utmaningen så

tänkte ta dessa tre i ett och samma inlägg. Dagens kommer i ett eget.


Dag 25
En bild som visar min julafton i år.

Vi åkte till Mikaelas killes ena bror där dom alla i deras familj samlats, vi var bjudna dit så vi åkte och sa god jul.
Jag hade stickat små sockar till små killarna och bakat pepparkakor som jag packat i burkar, detta fick Daniels två bröder med familjer.
Mikaela och Daniel hade redan fått en större burk med pepparkakor men ville dom skulle få ngt så en liten blomma hade vi med oss.
Tog kort på detta så det får bli kortet från juldagen.Dag 26
Bästa julklappen jag fick.

Hmmm... det är lite svårt det här, jag fyller ju också år på julafton så inte alltid så lätt att hålla reda på vad var det som var presenter och vad var julklappar.

Jag fick jättefina julklappar och jag är precis lika glad för alla.
Men vad ska jag välja då jo det får nog i alla fall bli denna...
Detta presentkort från Angelica ❤Dag 27
Vad ser jag fram emot att göra 2018.

Vet inte, Både jag ock Kjell är numer pensionärer så vi kan göra lite vad vi vill men vi trivs båda med att vara hemma så... ja... det blir nog mest tid på hemmaplan men något som jag ändå tror jag ser fram emot det är att vi pratat lite om att åka ner till min mamma i sommar.
Hon bor i Nybro och då blir det inte bara att träffa henne utan då hoppas jag så klart att även få träffa bästa kusin Pia och moster Siv och kanske även moster Elmy.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar