Dag 27 /Kallt * Tomte Från Mamma..


Förra året såg jag raggsockstomtar på önska och vad kan liksom passa mig bättre än en eller flera tomtar med raggsockor.
Nej precis jag måste bara ha och eftersom jag brukar få en slant av mamma varje år då jag fyller år och då detta infaller på julen så passar det extra bra med en tomte.

Så med start förra året har jag börjat att köpa raggsockstomtar som då blir från min mamma.

Okej... förra året blev det två tomtar och nu i år när jag såg dom plockat fram tomtarna igen då ser jag en som jag inte har i samma storlek, det finns större som jag inte har men vill gärna ha dom i samma storlek. Då jag vill ha dom framme året runt så vill jag inte ha dom för stora.


Det finns dock en stor tomte där han sitter där med stickor och stickar och den är jag "bara lite" sjuk på men 600:- nej och vem vet den kan ju komma i samma storlek som dom andra jag har, dock inte detta året vad hon i butiken viste men nästa man vet ju inte...


Tomten i år då från mamma.
Han har hål i sin socka ligger där och blir kall och blir kanske förkyld lagom till han ska ut med alla sina julklappar.

Detta inlägg får inte bara berätta om årets tomte från mamma det får också berätta om dagens ord dag 27 i utmaningen som passande nog är KALLT. Tomten som ligger där med sitt hål i raggsockan och blir kall.


Detta är en del av @maxarna s fotoutmaning.
#maxarnasfotoutmaning

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar