Dag 31/Val...


VAL.


Först tänkte jag val som i Val det vi ska göra nästa år, då vi ska gå och rösta till kommun, landsting och riksdag. Sedan tänkte jag på djuret val.
Men så hände det där att jag snubblade i fredags och gjorde illa min hand och mina glasögon, det var skalpen på ena sidan som flexen gick sönder på, hon på Specsavers skruvade till så glasögonen blev bra med flexen är borta, då har jag nu ett val. Ska jag ha dom som dom är? det är inga problem jag kan absolut ha dom så men nu var det ett bra erbjudande i tidningen.
Jag får en synundersökning för 1:- vid köp av glasögon, då det är två år sedan som jag gjorde synundersökning och köpte dessa glasögon så kan det ju vara bra att göre en ny nu.
Även att jag inte gillat dom här glasögon riktigt så ger det mig nu en bra möjlighet att skaffa nya glasögon.

Det kommer att kosta mig 4 300:- (det kollade hon på när jag var in och hon fixade skalpen) för det priset får jag då två glasögon, då kan jag välja solglasögon om jag vill, det gjorde jag för två år sedan också men dom har jag aldrig använt så det kommer jag inte välja denna gången däremot kan jag välja så jag får två olika bågar på glasögonen jag använder hela dagarna.

Kjell ringde försäkringsbolaget och jag får 2500:- från försäkringen det är ju en jättebra hjälp till dom nya glasögonen + en synundersökning för 1:-.

Detta erbjudande gäller till den 6 augusti.
Mitt val kommer bli två nya glasögon men två bra rabatter...
Detta är en del av @maxarna fotoutmaning
#maxarnasfotoutmaning

Tack Lina för ytterligare en rolig utmaning, du har ett fullt liv med jobb, studier och hem med man och två söta flickor ändå tar du dig tid med roliga utmaningar. Jag bugar & tackar då jag tycker det här är jätteroligt.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar