DAG 4 Av: 100 Frågor På 10 Dagar.


Dag fyra av @madelena trevliga frågor,
idag är det frågor 31 - 40.


FÖRSTA SEMESTERMINNET?
Jag har ganska många semesterminnen från de när jag som barn och ofta åkta med min familj till en camping som heter Eköns camping, Familjen Kvarnheden som vi bodde i samma villakvarter hade också dom sin husvagn där så oftast var vi där tillsammans.

Ett minne var när jag och min kompis Catharina sov i deras båt eller bara var där och myste, Catharinas bror Peter och min bror Mats tyckte de var roligt att vi var där för då kunde ju dom komma och skrämma oss och bara vara allmänt dryga.

Ett annat minne är när vi grillade tillsammans med andra som vi lärt känna eller redan kände, då bestämde jag och Catharina att vi skulle se hur många korvar vi kunde äta i samma bröd, vi var tvungen att av brödet också för varje korv vi åt, tillslut så var de inte så mycket bröd kvar :) Minns inte hur många korvar vi åt men kul var de.

Inga stora minnen men roliga ändå.


BÄSTA RESAN?

Jag vet faktiskt inte men får nog välja dom sommarveckor som Kjell, jag och Angelica har tillbringat nere i Småland med min mamma och hennes Johnny.


VAD TYCKER NI OM CAMPING?

Åh jag gillar campinglivet, hade gärna haft en husvagn eller husbil men tyvärr så delar jag inte det intresset med min man, det har hänt att vi hyrt stuga och bott på camping men han är inte den människan och trivs inte med de livet så neej. Åker vi någonstans nu så blir det oftast hotell.


VILKET FÄRDMEDEL FÖREDRAR NI?

Tåg, bil eller flyg, spelar inte så stor roll vilket det är.


HAR NI NÅGOT DRÖMRESMÅL?

Nej det har jag inte.


VAD TYCKER NI OM KRYSSNINGAR?

Har bara åkt på 24-timmars kryssningar och dom gillar jag, ja vad är det jag jag gillar med dom?
Det är trevligt, åker när det är dansband, man äter gott, dricker gott och bara har det bra och så handlar man i taxfree... :)
Det året jag bodde i Gävle då åkte vi lite då och då, ifrån Gävle gick de anslutningsbussar varje dag, sedan jag flyttade tillbaka till Östersund så blir det inte så ofta då det inte är lika lätt p.g.a. avståndet men några gånger har vi åkt och det är alltid lika trevligt.


HAR NI ÅKT PÅ CHARTERSEMESTER NÅGON GÅNG?

Nej men det är något som jag skulle kunna tänka mig


SEMESTERTIPS SVERIGE?

Hela Sverige är så vackert, jag har inget tips så där att ge, jag gillar ju södra Sverige, gillar också höga kusten. Nej det var inte mycket till tips.


VAD HAR NI FÖR SEMESTERPLANER?

Inga semesterplaner, vi blir mest troligt på hemmaplan och gör olika dagsutflykter.
Jag är nöjd med att bara vara hemma.


NÄR HAR NI SEMESTER?

Både jag och min man är pensionärer, tror dock att Kjell kommer jobba en del i sommar. På grund av pandemin senaste året så har de inte blivit så mycket jobb men nu när han i slutet på maj får sin andra spruta så kommer han kunna jobba och som de lät kommer det kunna bli jobb för han, så de hoppas han på och jag också :)

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar