DAG 7 Av: 100 Frågor På 10 Dagar.


En vecka har redan gott och det är nu bara tre dagar kvar av @madelena 100 frågor.VAD SKULLE JAG GÖRA OM JAG VANN EN MILJON?

Jag skulle göra mig fri från skulder och sedan skulle jag köpa mig en liten lgh i stadskärnan eller i alla fall lägga en handpenning för lägenheten och givetvis köpa inredning och göra den fin.


VAD SKULLE JAG GÖRA OM JAG VANN HUNDRA MILJONER?

Oj... fatta hur mycket pengar de är, samma svar som frågan innan plus att nu har jag så mycket att jag även skulle kunna betala lånet som Mikaela och Daniel har på huset. Angelica skulle få en lgh.
Hur mycket finns det kvar? Massor... så, så såklart skulle dom få flera miljoner var.
Jag skulle leva bra, unna mig allt de jag vill, göra allt jag vill.VAD GÖR JAG OM 10 ÅR?

Jag bor förhoppningsvis själv eventuellt särbo med Kjell eller så är vi "bara" vänner.
Jag lever, mår bra och trivs.


DRÖMBIL?

Nej någon sån finns inte, dels har jag inget körkort och inte är jag bilintresserad heller.


OM JAG FICK LEVA OM, VAD HADE JAG GJORT DÅ?

Visst finns det saker i mitt liv som jag hade velat ha ogjort. Att jag skulle tagit andra beslut än vad jag gjorde. En sak jag gjort som förföljer mig och mitt dåliga samvete är ett beslut jag tog en dag för 16 år sedan. Kan hända jag berättar vad det var en annan gång.


DRÖMDAG?

Drömdag eller drömhelg de skulle vara att ta in på ett ställe där jag blir ompysslad får massage, äter gott, dricker gott i en trivsam miljö både ute och inne. Hit skulle jag vilja ta med mig en god vän som behöver det lika mycket som jag.


DRÖM JUST NU?

Att svaret på fråga ett ska bli verklighet och gärna även fråga två :)


BERÄTTA OM EN DRÖM DU HAFT?

Att få barnbarn och januari 2019 blev den drömmen sann. Den 2 januari 2019 blev jag mormor till mormors hjärta <3 Julia <3


DRÖMYRKE SOM BARN?

Vet inte kan faktiskt inte komma på att jag någon gång haft önskan om ett speciellt drömyrke Jo faktiskt det skulle vara att sitta i en växel. Minns att jag en gång fick följa med någon som jag nu inte kommer ihåg vem de var men hon satt i alla fall i vx och flyttade kablar de tyckte jag såg kul ut och sedan har jag tänkt på de ibland.
Det skulle vara ett jobb som jag tror jag skulle tycka vara roligt.


DRÖMYRKE NU?

Nu är jag pensionär så de jag tycker är roligt nu det är att jag ibland får städuppdrag som jag trivs med, jag skulle kunna få mer en vad jag får men då jag inte vill ha hemstädningar utan bara tar flyttstädning då blir de inte så ofta så det får väl stå för mitt drömyrke nu.


LÅT NU ERA DRÖMMAR FÅ KOMMA FRAM KOMMER NÅGOT GÅ I UPPFYLLELSE?

Ja jag hoppas att drömmen att kunna flytta och bo själv blir de sedan om de blir att köpa bostad eller hyra det spelar ingen roll. Men som läget är nu går de inte.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar