Dagens Förmiddag...


Hej tisdagsförmiddag.

Jag har ätit en banan och en köpetekaka, jo det är lunchtid men de var en timme sedan jag åt detta, nu blir det inget mer fören magen är hungrig och det då blir riktig mat.

Att jag skriver köpetekaka det är för att jag tänker att i fortsättningen baka egna tekakor, fick igår ett recept som @passionbagareokock skrev ner till oss i hennes blogg, men innan jag kan baka så måste butikerna få in jäst, både den färska jästen och torrjästen är slut och sedan måste vi äta en hel del från frysen för den är full.


Förmiddagstv,n har stått på b.l.a så har vi sett skärgårdsdoktorn samtidigt så gick radion. Nu är det bara radion som är igång, Leif pratar med länets hälso och sjukvårdsdirektör Maria Söderqvist. Vi som lyssnar får ringa in och ställa frågor.


Jag har stickat klart den första sockan och som vanligt dom senaste månaderna blir jag inte nöjd med de jag gör.
Jag gillar inte att ha flera handarbeten på gång samtidigt för blir ett projekt liggandes ja då blir det oftast liggandes... men nu tror jag faktiskt att jag kommer börja på ett nytt projekt och så får jag se vad som händer med socka nr 2 helt enkelt.


Jag har provat att sticka annat och jag har också plockat fram virknålen men inget blir jag nöjd med och inget känns egentligen så där roligt men det kan väl också så klart vara hela situationen vi lever i.


Det mönstret jag hittat nu som jag tror jag ska starta med är dessa söta sockar.


Ska se vad jag hittar för garn i gömmorna.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar