Dagens Musik /dag 2 och Fem Snabba...


Jag gör som jag gjort några gånger att jag tar Dagens och fem snabba frågor från @mariasvardag, i samma inlägg. Dagens musik ord ligger Marias dotter Isabelle bakom. Trevligt och roligt.

Dagens musik ord är ALLT & vad tänker jag på för låt när jag hör det ordet? Oj jag vet faktiskt inte så jag fick googla och då kom det upp en låt som jag tänkte javisst ja när jag såg då den fick det bli idag.

ALLT DET VACKRA
av och med Benjamin Ingrosso
FEM SNABBA FRÅGOR1/ Om du kunde resa tillbaka i tiden och tacka någon för någonting,
vem hade du då tackat? Jag skulle tacka och jag har tacka mina barn jag har också tackat Kjell för han kom till Gävle och hämtade hem mig och Angelica. Jag har tackat Catrin att hon var det fina och stora stöd hon var.


2/ Vilken film har du sett flest gånger?

Vet inte men skulle tro det är serien "tre kronor"


3/ Vilken är den mest kända person du pratat med?

Det var senast när Lotta Bromé var här i stan och sände p4 extra då pratade jag några ord med henne och också med Karin Adelsköld som då bodde i Östersund och stod och väntade att bli intervjuad av Lotta. Har också träffat och pratat med Martin Timell när han var här ett år på expo Norr.


4/ Om du fick ett extra rum i ditt hem, vad skulle du då använda det till?

Ett allt i allo rum, där tex symaskin och strykbräda alltid kan stå uppe, en extra säng skulle få plats samt att Julia kan ha det rummet till ett rum där hon har sina saker.


5/ Vilken är den äldsta människan du träffat?

Det är Kjells mamma Anna som blev 100 år.

Ett kort på Kjells mamma mars 2008 då hon fyllde 100 år, en pigg, glad och helt klar gumma. Dagen efter hon fyllt bestämde hon sig för att hon inte ville leva längre, hon slutade äta m.m och en dag november 2008 somnade hon in.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar