Damm...


Dammtussar finns på våra golv, fy jag/vi har inte städat på två veckor nu och det märks men i morgon någon gång på eftermiddagen då är det fint här.
Herregud vad jag tjatar om den här vårstädningen, ska sluta nu genast.
STOPP...


Tänker återgå till dammet för lite som en dammtuss känner jag mig idag jag har ju till och från en längre tid känt mig hängig, vaknar med en stress för att jag sovit dåligt och när jag sovit så har jag drömt, det måste vara otäcka drömmar för som sagt jag vaknar med stress och känner mig rädd. Fråga inte vad det är jag drömmer för det vet jag inte, jag har inga minnen men känner ändå att det måste vara en dröm. Det här sitter i en bit in på dagen, usch inte alls trevligt.

Idag tog jag telefonen och ringde hc, skulle prata med dom om höjningen av min blodtrycksmedicin jag mår bra det är bara de att jag vill få en tablett på 50 mg så jag inte behöver hålla på med 25 mg och ta två.
Tänkte samtidigt ta upp mitt mående.
Känner också att jag inte har samma ork som förut men det kan ju ha att göra med att jag börjar bli äldre också, tänk att jag blir 54 i år.

Fick brev förra veckan där nu doktorn var nöjd med mitt tryck hon skev att blodtrycksvärdena var "jättefina" sånt gillas så nu behöver jag inte ta ett nytt fören om ett år.

Just de jag ringde hc men dom har nu i dagarna två planeringsdagar och då är det Torvalla hc som tar hand om Odensala patienterna. Torvalla är bra men jag går nog gärna till Odensala så jag väntar.


Jag försöker vara snäll och jag är hjälpsam så gott jag kan men när det finns människor som utnyttjar min vänlighet då blir jag ledsen och känner mig som en dammtuss då också.

Detta händer gång på gång på gång och jag lär mig aldrig, kommer nog aldrig att göra det, jag säger till mig själv att jag ska börja säga nej, men gör jag det då? Fast jag har blivit bättre det har jag.

Jag menat inte att jag kräver ngt tillbaka absolut inte.
Det jag menar är dom människor som ALDRIG ger något tillbaka, dom som bara tar & tar och aldrig ger det är dom som gör mig ledsen, trött och till en dammtuss.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar