December Gör Så Ont...


Att inte må bra, det är jobbigt och jag väljer själv inte när jag ska må bra eller när jag ska må dåligt. Tyvärr så verkar en del tro man gör de och även dom som själv fått känna av att inte må bra... hur går det ihop... Kanske dom inte själva vill erkänna sitt mående. Nej vad vet jag...

Jag har många gånger fått frågan inte minst från personal inom vården om jag mår bättre/sämre under vissa perioder på året och svaret har alltid varit nej, jag har inte haft hösten eller tex våren som varit extra jobbiga.
Skulle det vara någon tid som är värst då skulle jag svara sommaren... för hu... jag klarar inte när solen blir för intensiv men inte så jag mår dåligt i psyket av det.

Men så kommer en månad som heter December, den värsta månaden för mig (sedan några år tillbaka) och mitt mående, jag mår verkligen inte bra denna månad.
Ju närmre vi kommer julhelgen desto sämre mår jag. jag vet faktiskt inte varför om det är så att det har att göra med hela min barndom och uppväxt eller om det handlar om någonting annat.

Varje år nu i ett par år så har jag mått så dåligt att jag gråter den dagen jag fyller år 24 december.
Jag mår inte bra och det har inget med att jag fyller år att göra och det har heller inget med att göra att jag haft fullt upp för jag gör bara det jag vill & känner inga måsten.

Tror inte det skulle spela någon roll om vi skulle välja bort julen, jag tror dock jag skulle känna likadant i alla fall, jag kan ju inte direkt säga till personalen på tex coop om dom kan stänga av julmusiken eller skriva till radion och be dom sluta spela julmusik, inte kan jag heller styra vad tv,n visar.
För nu mer räcker det att jag hör vissa julsånger så mår jag dåligt och får nära till tårarna,


Samtidigt är det så mysigt med den månaden så varför ska den göra så ont

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar