Blommor På Balkongen...


Nu har jag haft problem några dagar med att kunna göra inlägg, har även fortsatt problem till och från att läsa och se era inlägg. Även att kommentera är svårt ibland.

Jag ligger efter med några saker men dom tar jag sedan. Nu tänkte jag skriva om idag.
------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

Jag hittade en bra möbel i soprummet en dag, en bra möbel att ha på balkongen tänkte jag så jag tog den, någon hade ju ändå ställt den där och när sakerna inte ligger i ngn container då kan man ju ta, så gör jag också om det kanske är ngn sak som någon annan kan ha glädje av.
Dock så fanns det inga hyllor i möbeln.

Hyllorna var de första vi fixade idag.


Vi åkte först till Beijer men dom hade inga spill bitar som var bra då åkte vi till Xl-bygg och dom hade en jättebra spill bit av masonit, vi fick den gratis, tack så mycket.
Så nu har möbeln hyllor... Toppen.Vi åkte sedan till plantagen för jag tänkte köpa petunior men dom hade bara dom som är lite större och dom blir både för dyra och för stora till balkonglådorna så vi åkte vidare till växtvaruhuset. Där fanns det. Jag köpte arton plant. fem plant i varje balkonglåda och tre i en kruka till bordet.


Köpte också två stycken jordgubbsplantor. När jag planterat dom så fick krukan platsen på den vita möbeln. Jag tror att solen ska komma åt och vi kanske kommer få jordgubbar. Det hoppas vi på.Lite mer växter har det också blivit.Nu väntar jag på att pelargonerna ska växa på sig och börja blomma. Hoppas dom gör det snartEn bild på Kjell när han står där ute på balkongen som jag känner mig rätt så nöjd med.
Tänk vad mycket blommor gör.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar