Tur Det Går Att Sätta På Högtalaren...


Det var på midsommarafton när både jag och Kjell skulle ta ut pengar det hände.
Kjell tog ut före mig, han skulle ta ut fyra hundra men fick bara två hundralappar, så då tänkte vi att han kanske hade tryckt på fel knapp. Jag provade och det hände samma sak för mig.
Kjell provade igen men då med att trycka på knappen för två hundra och då fick han bara ut en hundralapp.

Det var en kvinna efter oss, hon provade också och ��ven hon fick bara ut hälften av vad hon skulle ha.

Jag gick in på internet banken för tänkte att det kanske bara var draget det belopp som jag fått men nej då... bankomatuttag 400:- stod det.

Helg var det så det vara bara till att vänta till idag. Först en timme i telefon kö till telefonbanken, han kunde inte hjälpa mig utan det var "bankomat Sverige" jag skulle kontakta, jag fick telenr och ringde. En trevlig tjej som kunde se att bankomaten på Coop lillänge var avstängd pga fel.

Hon berättade för mig att jag var tvungen att reklamera uttaget och att jag inte fått hela beloppet. Herregud hade inte killen på banken jag pratade med tidigare kunnat säga det.

Jag provade att fixa det själv först men kunde inte så jag fick ringa igen... Ytterligare en timmes väntan innan jag fick hjälp av en trevlig kille.
Oj inte konstigt att jag inte fick till det utan hjälp för många steg var det innan reklamationen var gjord.

Tur det går att sätta på högtalaren
på telefonen så händerna kan vara fria.
Först timmen när jag väntade då hann jag både duscha och fixa lite här hemma, andra timmen då började jag sticka på en ny socka...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar