Trött Efter Middag & Varma Dagar...


Blir så trött efter att jag ätit, så pass trött att jag nästan vill sova en stund men jag har hållit mig vaken. Kjell satte på SM-veckan och då på något vis blir det ännu lättare att sova det ger som ett lugn att höra kommentatorerna... men istället för att sova så öppnade jag upp datorn.

idag åt vi upp resterna från igår.
Det är kyckling blandat med en burk THAI grytbas


Pratade med mamma i förmiddags, hon har det jobbigt med sitt hjärta i värmen.
& vätska i samma ben som hon fått ett nytt knä. Sjukgymnasten hade varit hos henne en dag denna vecka och han trodde det hade att göra med operationen.Här hos oss är det svalare idag men värmen håller sig kvar tycker jag ändå i alla fall inomhus.
Jag brukar tänka varje sommar när det är varma dagar att jag är så tacksam för att vi har kvar våran takfläkt. Helst av allt skulle man ju vilja ha en klimatanläggning.

För några år sedan köpte jag en luftkylare men den lever ju om så mycket plus att jag inte tycker den gör så stor nytta, så den kommer någon och hämtar i morgon.
Jag la ut den på facebook utan napp så igår la jag ut den på blocket och där fick jag napp på en gång.

Jag hade lagt ut den för fem hundra. Dom ville pruta ner till tre hundra och dom fick den för 400:-


Vet ni förresten att det är gratis att lägga upp på blocket nu. Vet dock inte om allt är gratis men denna annons kostade i alla fall inget.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar