Sommar * Sol * Värme


Nu får det gärna bli lite värme igen, ett tag nu har det varit svalt väder och det trivs jag med men jag vill även ha lite värme, det behöver ju inte vara 30 grader, räcker ju med drygt 20.
Nej det går inte att sitta på balkongen för där blir det för kallt och jag som skaffat så mycket fina blommor... Ja ja det är i alla fall inte minus grader så överlever lär dom väl göra.
------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------


Mikaela och Daniel har semester så nu har dom många veckor ledigt och Julia har semester från dagis.
Vi var hos dom i lördags, Julia visade oss sin stora härliga pool, där hade hon badat när vi hade varma dagar. Hon hade flera roliga saker i poolen bla en vattenspruta som både jag och Julia tyckte var rolig.Julias krusbärsbuske växer och är full med krusbärNär vi körde in på deras gata då var Julia ute och cyklade, ja Mikaela och Daniel var också ute.
Hon är så duktig mormors hjärta 💖

Hon är tre år, har aldrig haft en trehjuling, hon fick en balanscykel som hon hade förra året och i år cyklar hon på en tvåhjuling som hon aldrig haft stödhjul på.Vi hade med oss ett kuvert med ett fint kort och en slant nu när det sommarledigt en slant att handla glass eller annat för från mormor och Kjell.En annan sak jag måste visa, den stora dinosaurien som sprutar vatten, den får jag ta kort på en annan dag när den sprutar vatten. I lördags låg den och vilade.

Precis som vi så vill den ha mer sommar, sol och lite värme...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar