4,e Kvällen och Hemmamys För Mig


Kväll nummer 4 för nattvandrarna ja dom gör ett fantastiskt jobb. igår blev dom bjuden på mat av storsjöcupen i en av skolornas matsalar där även ungdomarna som spelar fotboll äter.
Dom åt middag och sedan var det dax att ut och vandra. Ja som sagt idag är det dag fyra och näst sista kvällen innan det sedan är slut för i år på lördag. Vet inte om dom ska ut i morgon också men det skulle jag nog tro,. Jag får höra när Kjell kommer hem i kväll.


Vad det blåser här hos oss, ingen sommarkänsla överhuvudtaget. igår kväll tände jag lite ljus och solcellslyktorna lyste så fint på balkongen.


Nu innan Kjell ska ut så sitter vi i soffan och tittar på nyheterna på svt1. Boris Johnson ska visst avgå, ja det var väl inte så mycket annat att vänta.Till middag fick det bli mat på spiltan. Någon form av fläsksnitzel som kallas piccata, lite annorlunda men god. Kjell fick så klart laktosfritt.Medans Kjell är ute i kväll så ska jag fortsätta att titta på "Skärgårdsdoktorn" på svt,s öppetarkiv, jag ska också fortsätta sticka på filten till Lena som jag igår började om med för tredje gången.
Det kommer bli i det våffelmönstret som jag stickar sockar i ibland. Ska börja med mönstret nu.
Tror det kommer bli bra den här gången...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar