Nej Den Här Resan Blev Inte Riktigt Som Tänkt...


Mamma och jag satt och pratade en stund innan vi gick och la oss.
Hon hade bäddat fint, lagt ut ett badlakan och en mindre handduk till mig som låg där på min sida av sängen.Kanske en halvtimme efter att jag kommit in till mamma så började mina båda ögon att klia. tänkte om det berodde på i fall jag reagerade på något, men tänkte att det kan ju också vara att jag är trött då jag nästan inte sovit något natten till idag.

Vi gick och la oss. Mamma klev upp efter en stund och tog sitt blodsocker då hon tyckte det kändes som det låg lite lågt, det gjorde det så hon tog sig ett glas mjölk och två bullar.
Klev upp även jag. och efter att hon fikat och tagit ett nytt blodsockerprov så gick vi och la oss.

Min näsa började bli irriterad och jag började också känna av luftrören. Då blev jag faktiskt lite orolig... tänkte att ska jag inte kunna vara kvar här för att det är något jag reagerar på. Jag gick upp och tog en tablett och även två puffar av Bricanylen.

Sa inget till mamma då jag inte ville oroa henne. Jag gick och la mig igen och lyckades till slut somna så det blev väl i alla fall en dryg timmes sömn denna natt.Det kändes bättre dagen efter men när jag varit upp några timmar och det blivit förmiddag så började det kännas i luftrören igen, så då fick jag ta Bricanylen. Tänkte också att så här kan jag inte ha det. Mamma hade bokat färdtjänst till 10:10, hon skulle vara hos frissan 10:35.


Jag följde med ut, där jag frågade om jag fick ta ett kort på chauffören Stefan tillsammans med mamma och det fick jag,


Innan vi gick ut till färdtjänsten så bestämde jag mig för att berätta för mamma och jag sa också att jag vet inte om jag vågar vara kvar. Hon blev så klart ledsen och besviken, men vad ska jag göra jag vågar inte riktigt chansa när det gäller allergin. Jag har haft ett astmaanfall en gång och det räcker.

Men jag sa också att jag ska vänta lite... När mamma åkte iväg då fortsatte jag att vara ute.

Tog lite kort från hennes gata.
Hittade en liten park mitt i en gata där den här flickan på delfin satt. Satte mig där en stund.
Vi hade bestämt att jag skulle köpa mat från den pizzerian som ligger precis i närheten av fontän, jag skulle köpa mat så skulle vi äta när mamma var hemma igen.

Jag köpte schnitzel till mig och mamma ville ha rödspätta.Medans vi åt så berättade jag att, jag har bestämt mig... Jag har bokat en ny biljett så jag åker hem igen redan idag!
Nej den här resan blev inte riktigt som tänkt
men nu var det så här och det finns inget jag kan göra någonting åt.

Tabletterna får jag bara ta en i dygnet och jag kan ju heller inte hålla på och ta bricanylen många gånger på ett dygn så jag hade inget att välja på. Visst hade jag kanske kunnat ta in på hotell men betala stora pengar för det... Nej det var inget alternativ. Kände bara att jag ville hem när jag inte mådde bra.

Jag ringde igen till Pia <3


Strax innan jag skulle gå ut för att vänta på Pia så kom hemtjänsten, då ville mamma att jag skulle gå ut och det var väl bra, på så vis blev det lite lättare att säga hej då. Ett kort hann jag ta i alla fall och mamma och tjejen skrattade.Pia kom och med sig hade hon Sune <3 så roligt att få träffa den sötnosen.
Mer om det i nästa inlägg.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar