Lådan Från igår.... M.m...


Har gått igenom kartongen idag och nog förstår jag varför ingen ville ha den... Själv hade jag inte tittat i den så jag visste inte riktigt vad det var där i mer än det som utbäraren höll upp.

Nej det var inte mycket som var något att ha men okej då 50:- kan väl de jag behöll vara värt. Det andra hamnade i soporna.Det har varit molnigt här i Östersund idag och kvavt, jag tog cykeln bort till kvantum och handlade lite, gick också in på bolaget och köpte en box med vitt vin.
Hade först bara tänkt gå in på bolaget men så fick även ica ett besök och jag som bara hade med mig ryggsäcken och där i två coop påsar och så var jag på ica kvantum. Borde kanske köpt en ica påse men de gjorde jag inte. Tog upp coop påsarna ute och packade där...Pia berättade igår att dom hade 37 grader och idag pratade jag med mamma, ville höra hu hon mådde i värmen. Skulle visst bli lika varmt idag. Jag lider med er alla i den hemska värmen. Huu...


Här har det regnat en del i kväll och Kjell och Nils-Ivar som varit ute en sväng och kvällsvandrat.
Tog ett kort på dom genom köksfönstret när dom skulle ner på stan. Kjell hade tagit skydd under en balkong medans han väntade på Nils-Ivar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar