Mående * Räksås * Plantor


Om jag visst varför en del dagar och ibland perioder är jobbiga i det psykiska måendet om jag visste varför... men även om jag visste så blir inte måendet lättare för det, det fick jag erfara när jag var rädd att jag hade cancer och också efter att Classe valde att sluta sitt liv och sedan en kort tid efter somnade Elmy in. Så inte blir måendet lättare att bära bara för att man vet orsaken.
Ja det har varit en jobbig dag idag och så ringer mamma och undrar om jag kan hjälpa henne med telefonen och då berättar jag inte hur det är, det bästa är att säga att det är bra.


Jag gjorde pasta och räksås
av dom räkorna som behövde göras ngt med. Jag har gjort räksås förut en gång. Både idag och då blir resultatet inte bra. Inte äckligt men det borde kunna gå att göra godare. Jag har använt recept varje gång.
Har ni något bra recept på räksås till pasta? i så fall får ni jättegärna dela med er.
i köksfönstret, har plantorna med sockerärtor börjat blomma & en ärta har det blivit, fler är på gång.Titta Inga @ingajohansson jag tror chiliplantan jag fick av dig är på god väg att börja blomma.Blommorna på balkongen blommar och några smultron fortsätter att kommaIdag har vi kunnat sitta ute någon timme innan det började regna

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar