En Dag & Kväll i Hammerdal...


Vi åkte hemifrån vid ett tiden i tisdags den 2 augusti vi åkte först ner på coop och tog ut pengar sedan for vi.

Ulf har sålt sitt hus i Hammerdal så han och köparen hade en tid på banken, trodde inte det skulle ta så lång tid så vi bestämde med Ulf att vi åker, annars hade vi kunnat spara till en annan tisdag men nu blev det i tisdags och det kan man ju nu i efterhand tycka blev lite tokigt. Ulf åkte med köparen av huset och när dom då var i stan så ville han uträtta andra ärenden också så det var de som gjorde att tiden gick. Vi fick i alla fall några trevliga timmar tillsammans med Inger. Dom bor så fint där i hennes hus som ligger nära vattnet.


En vacker välkommen blomma.En gräsklippare som roade oss där vi satt och hade det skönt i solen, det fanns också fina solcellsbelysningar bl.a en groda som njöt i solen och en söt igelkotte. Söta sköldpaddor som gick på rad bredvid igelkotten.Inger visade oss deras stora fina potatisland som blommadeÄven rabarbern och buskarna med röda och svarta vinbär blev fotade.Klockan gick och vi blev hungriga så jag och Kjell tackade för oss. Vi åkte till restaurangen "Utrikes" där vi intog en varsin fläskfilé Oscar, mycket gott. Vi var också in en sväng på kupan men inget blev handlat där,Ja då var vi mäta och belåtna så vi åkte en liten bit till Svartvikens IP där det skulle bli bingo.Det ligger så fantastiskt vackert så några kort måste jag lägga upp.På fotbollsplanen spelade ungdomar fotbollLisa var också i Hammerdal så roligt att träffa henne, ja vi brukar ju ses på furuparken och Vitgården men ändå så roligt att träffas i Hammerdal också, skulle förstås ha tagit kort. jag som tar kort jämt tycker jag men på Lisa blev det inget. Hmmm...

Där inne i huset där jag och Kjell valde att sitta och spela där träffade jag Britt-Inger, lika roligt att träffa henne. Hon satt lite snett framför oss.Där bingon var där kommer det senare i augusti bli Joelmässan, ingenting som vi kommer att åka på men i alla fall.Nu undrar ni kanske om vi vann, nej då det blev ingen vinst. Mörkret hade börjat komma och små regnade gjorde det när vi strax efter klockan 22 började vår färd hem mot stan.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar