Fredag Med Karuseller, Mat & Lek...


Nämen om jag ska ta och försöka ge mig på ett inlägg om förra helgen då kanske...

Förra fredagen som också var första kvällen för artistuppträdanden. Kjell och Nils-Ivar m.fl skulle ut och nattvandra på kvällen/natten så dom hade en del att förbereda på dagen så det blev bara jag som tog bussen ner på stan där jag skulle träffa Angelica, Andreas och pojkarna.


Övergångställen mot badhusparken där stråket och tivolit är var målade i Jämtlandsfärgerna.


Bommarna åkte ner strax innan vi framme. När tåget åkt förbi och bommarna var uppe igen då gick vi till tivolit så pojkarna skulle få åka några karuseller. Angelica hade gärna velat åka en värsting karusell som varken jag eller Andreas tänkte kliva upp på. Nej tack, den fick hon vänta med att åka till Milla kom eller om någon annan ville åka med henne, jag och Andreas vägrade... :)Den första karusellen som pojkarna ville åka var en mask tror jag. Söt var den i alla fall.

Efter masken blev det radiobilarna.


Det fanns flera karuseller så klart bl,a en som heter flygande mattan, den karusellen ville både Angelica och Gabriel åka men tyvärr så var Gabriel för kort så Angelica blev utan även denna karusell.


När man går mot tivolit så finns några knallar som säljer leksaker och lite annat men så mycket mindre det blivit mot hur det var för nu ganska många år sedan. Det köptes ingenting men tittade lite gjorde vi.Nu var vi hungriga & gick på Grill By Lime för att äta.Pojkarna lekte på lekplatsen, vi sa hej då och tackade för roliga timmar tillsammans.Mycket folk i rörelse, en del på väg ner mot stråk och karusell och en del upp mot stan.Som oftast är vanligt så tar jag en del kort, så här kommer några till.När vi kommit till lekplatsen då kom pojkarnas storasyster Milla och då tar Andreas ett kort på Milla och mig... :) Klart att det ska få komma med det kortet också... Vet inte vad jag gör för jag ser inte klok ut.Vid 18:30 tiden drog Kjell & Nils-Ivar iväg ner på stan i sina röda nattvandrar jackor.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar