Lördagen och Söndagen...


Kjell kom hem 02:30 fredag natt, jag hade nyss lagt mig när han kom hem.
Dom hade haft en bra kväll och natt. Jag frågade om han även skulle ut i kväll... Ja det skulle han.

Vi somnade ganska fort både två men så många timmar blev det inte för Kjell för han var uppe ungefär i vanlig tid runt 06 tiden, jag sov lite längre som vanligt.

Kände att jag fick sådan lust att åka på bingo så jag hörde av mig till Karin och frågade om hon och Bosse skulle till Häggenås, jo det skulle dom och jag fick gärna följa med.

Dom skulle komma och hämta mig klockan tre, jag gick ut till vägen och började gå mot dom. På vägen tog jag lite kort.Som vanlig så blev det ingen bingovinst men däremot så fick jag en liten vinst på lotterna jag köpte.Dagen efter ja då var det söndag och sista dagen på årets storsjöyra. Talet med våran nya president Eva Röse hade varit bra. Kjell kom hem före tolv i natt så han hörde det inte men jag har läst på facebook och lyssnat på radion och många tyckte Eva var bra. Jag lånade ett kort på p4 jämtlands hemsida.Kjell frågade om jag ville åka ner på stråket och äta innan jag skulle på furan och spela bingo och ja det kunde väl vara trevligt att göra det när det var sista dagen. Det är mysigt och trevligt att vara nere på stråket och ja.... så vi åkte ner.


Innan vi började gå mot bilen igen så ville jag titta lite på sakerna som knallarna sålde, ville se om jag kunde hitta något till Julia. Jag hittade en hatt och en väska, dom sakerna fick hon igår -onsdag 3/8- när vi träffades. Ligger efter i mitt skrivande så den dagen skriver jag om senare.På torget höll dom på att plocka ihop stora scen.Innan Kjell skjutsade mig till furan då åkte vi förbi Angelica och Andreas för att lämna Irene Huss filmerna som dom ville låna.Ja sedan blev det bingo och även denna kvällen utan vinst

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar