Man Blir Faktiskt Både Arg och Ledsen...


I lördags var det kalas för Per-Olov som fyllde 80 år, det kommer jag skriva om senare nu tänkte jag skriva och lägga upp bilder från onsdags förra veckan då jag umgicks med Mikaela och Julia.
Daniel var och fiskade med sin ena bror och Kjell var och träffade Åke.

Julia fick påsen med dom sakerna jag hade köpt till henne från yran. Hon satte på sig hatten på en gång och även väskan, väskans kedja var lite lång så det blev ett jobb för Daniel att korta av när han kom hem.Det blev tid för lunch så vi tog bussen till stan. Ett trevligt och mysigt ställe är Waynes coffe och mycket gott att välja på finns det.
Julia valde pannkaka och jag & Mikaela tog en varsin surdegstoast med en varsin iste..

Alltså deras senapsdressing som dom ringlar över salladen är såå god, jag måste någon gång göra en senapsdressing och hoppas på att den blir lika god.Vi gick en sväng på stan, Julia hittade fina ringar och hårdiadem på kappahl att köpa med sig hem.Mikaela hittade en fin mössa till Julia.


Dom fina skorna som Julia har på sig dom köpte hon själv när dom var på semester men så tråkigt så tog inte butiken lösa pengar. Man blir faktiskt både arg och ledsen hur det har blivit att det mest är kort betalning som gäller. Julia hade så klart blivit ledsen när hon ville betala med sina egna pengar ur sin egna portmonnä i stället så fick Mikaela och Daniel betala med ett kort och det blir inte samma sak för ett litet barn som vill betala med sina egna pengar. Ska ett barn på drygt tre år vara tvungen att ha ett bankkort för att kunna betala med egna pengar dom fått.Julia lekte en stund innan dom sedan tog bussen hem till sig och jag tog bussen hem till mig.

Pussar & Kramar mormors hjärta ❤️😍

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar