Det optimala är stl 3,0 men fungerar med 2,5 och 3,5 också...


igår regn så det blev ingen auktion i Mattmar, vi får vänta till september då det skulle bli några auktioner i Kall.
idag är det sol så jag har suttit på balkong och kunnat haft det riktigt skönt, inte för varmt och inte för kallt. Alldeles lagom. Aporna plingar i vinden och katastrofradion fungerar superbra att ha här ute.


Frågade Angelica om dom ville att jag stickade sockar till dom och de ville dom men Angelica vill gärna ha i det tjocka raggi garnet och jag tycker det är för tjockt att sticka i så jag tror faktiskt inte att det blir några såna sockar. Jag har stickat en socka som är halvklar men Nej det är inte skönt för händerna med det tjocka garnet som ska stickas med 4,0 - 4,5.

Förut tyckte jag inte om att sticka i tunna stickor men nu är det som tvärt om. Jag stickar hellre i 2,5 än 4,0. Stickor 3,0 är det optimala. Ska höra med henne om det kan fungera med ett garn som stickas i 3,5 för den stl är också okej. Jag ska visa dom när vi ses nästa gång.

Just nu har jag mellanraggi på stickorna med stickor 3,0. Det garnet tror jag dom tycker är för tunt så ett mellanting mellan dessa två sorter tror jag kan bli bra. Får höra vad dom säger.

Vi har varit på max och ätit idag, jag åt kycklingvingar och lökringar men den där goda starka dippen.
Mums... Vi äter resterna från igår i morgon bestämde vi.
Det blir bra de.

I morgon ska jag följa med Karin & Bosse till Vitgården på bingo det blir roligt.Kjell sitter och tittar på "Skenet Bedrar" Hahaha... hon är ju för rolig Hyacinth. Stackars hennes man ... Hahaha...

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar