Nära Räknas Inte & Babypaket...


ingen vinst på bingon igår men så roligt det var att träffa Karin det var några veckor sedan nu, ja det var roligt att träffa Bosse också :) Elisabeth, Svenne, Anette och Göran var också på Vitgården så kul att också träffa dom och alla andra också... Svenne stackarn han har lyft sönder sin rygg så han låg och sov i husvagnen.

En gång på hela kvällen satt jag och väntade, men det hjälper inte... Det är som Gunde säger "Nära räknas inte" och nog har han rätt i det.


Hade svårt att sitta bra med benet på bingon så igår när jag kom hem hade jag ont och även idag.
Har tillbringat några timmar på balkongen och så var vi iväg på Thai och åt.Just de... Monica kom och pratade igår på Vitgården, hon berättade att kyrkan i Krokom har tankar på att sticka babypaket. Jag sökte och hittade vad svenska kyrkan i Västerås hade gjort och vad det varit i deras paket. Blev lite sugen jag också. En så fin och bra sak att göra.

Det heter Handkraft det dom har i kyrkan i Krokom en mycket trevlig sammankomster varje torsdag mellan 11:00 - 13:00 jag är sugen att ta mig dit men jag måste vänta till gipset är borta.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar