Jaaaa....


I morse var det frost på marken, nej jag såg det inte, så tidigt är inte jag vaken, Jag har sett det hos Inger och Bosse som visat bilder på facebook och så berättade Kjell det för mig plus att dom sagt det på radion.
Nu har inte jag frågat Inger men jag är ganska säker att jag får låna hennes Frostkort. Inger är en granne hon och hennes man bor i samma hos som mig och Kjell.

Solen kom fram senare så det har varit en fin dag med mycket sol.Till middag blev det rostade ugns grönsaker med fläskkotletter som faktiskt blev saftiga och rödvinssås. Det godaste är att gnaga på benet, det är barndomsminnen i det.


Har nyss tittat klart på "fångarna på fortet" såg det på cmore på det viset slapp jag reklamen och nu klockan 20:00 började Diamond League.
I helgen är det finnkampen så det blir en helg med mycket friidrott.
------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------


Måste också berättade att @passionärsliv skickade mig ett meddelande igår om att hon fått ett sms från postnord att paketet med sockarna från mig hade kommit fram och fanns att hämta.

Gud såå glad jag blev... Tänk att det kom fram... Jaaa....


Skrev tidigare att jag ingen betalning skulle ha varken för porto eller sockar men Bodil ville betala i alla fall. Tack snälla för din generositet och vänlighet snälla Bodil.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar