Dom Tycker Väl Att Jag Är Besvärlig...


Hade kvar två förpackningar av duschskydden jag använde när jag hade gips på armen, dom skydden har varit superbra. När Kjell var på apoteket en dag så köpte han mer duschskydd men just dom som jag haft fanns inte så han fick köpa för benen och ja det är ju benet som är gipsat så det skulle väl passa... Men herre gud så långa... dom var så långa att jag var vart tvungen att klippa av och på det viset kunde jag inte använde det klistret som var på påsen utan kunde då bara använda den medföljande tejpen. Trodde det skulle gå bra med bara den, men det gjorde det inte...

Jag vet inte hur jag ska göra nästa gång när jag ska duscha för jag kan inte använda hela längden på påsen den är betydligt längre en hela mitt ben och jag kan ju heller inte ha en massa av påsen som hänger löst under foten då blir det lättare att ramla i badkaret.

Till sak nu då... Jo jag blev blöt, gipset klarar lite vatten men inte tyget och så klart skulle det bli blött.
Tyget är alldeles fuktigt. Tyget uppe mot knät har nästan torkat men tyget under foten är alldeles fuktigt. Jag har ringt till gipsteknikerna men dom sa att det torkar nog, prova med en hårfön och har det inte torkat till i morgon då kan du ju ringa då...

Jag sa att hur bra är det att gå med ett fukt mot huden i över ett dygn nej det är ju inte bra men ring i eftermiddag då om det inte hjälper med hårfönen. Jag blev då så ledsen och irriterad att jag sa, jag får se hur jag gör.

Kan meddela att jag provade med fönen och vad hjälpte det? Nej inte mycket. Längst fram mot tårna blev det lite bättre men under foten inte alls bättre och där sitter det tätt så det kommer ju inte åt någon luft heller.


Ja jag ör irriterad, dom tycker väl att jag är besvärlig och jobbig, jag ska inte störa dom mer. Jag har varit där två gånger på sex veckor första gången var efter en vecka när jag hade tid hos doktorn för att se hur det läkte, då tyckte doktorn gipset behövde bytas då det blivit stort. Andra gången var när det kändes som fyllning åkt ner.


Jag har tid på Tisdag klockan 09:00 för att ta bort gipset och träffa en ortoped doktor.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar