En Boll & Ett Par Gåstavar...


Har varit vaken några timmar, tänkte att jag skulle ta med en promenad runt Lillsjön innan Kjell ska köra mig till till Mikaela. Jag ska vara med Julia i eftermiddag och Angelica följer med hon också.

Men det är ett så vansinnigt tråkigt väder ute, de snöar och det blåser... okej jag vet... finns inget dåligt väder, man får klä sig efter väder helt enkelt. Men jag gillar inte att få snö i ansiktet... Får ta en lite längre promenad med Julia sedan istället när hon ska sova.


Har varit ute och gått varje dag nu sedan i söndags och vet ni... det är skönt...I söndags blev det en promenad på drygt en timme. Då gick jag till furuparken, gick först förbi xxl där jag hittade en boll till Julia och ett par nya gåstavar till mig.i måndags blev det en promenad med Julia när hon skulle sova och igår tog jag en promenad på en timme igen. Gick ifrån Spiltan när vi ätit där, när jag kom till kvantum så tänkte jag: ska jag ta turen runt lillsjön... Ja men de gör jag så innan jag kom hem hade det blivit en timme igår också.


Måste stanna på några ställen och ta kort, Igår gick jag förbi travet och där stod det hästar som jag fotade.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar