En Dag För ÅterHämtning...


Eller jag vet inte, återhämtning då låter det som jag haft det jobbigt & det har jag inte men som jag talat om tidigare så blir jag lätt trött när jag varit runt mycket människor och ibland behöver det inte vara mycket människor heller, kan räcka med bara ett par stycken också och så blir jag trött.
& det behöver heller inte vara människor jag pratar med kan vara att jag bara är runt dom.
Förstår ni vad jag menar med mitt flummiga prat?

Hur som så har det varit en del med människor runt mig så först sa jag att jag ville ha en innedag igår men det blev inte så då jag bla behövde på apoteket och där var det lång kö och massor med folk.

Vi åkte också till shoppisen och tog en fika. Gott! & så fick coop ett besök sedan åkte vi hem, räckte gått och väl för den dagen men nu idag blir det en hemma dag. Skönt... & som jag längtat.Angelica kom en sväng hon skulle jobba idag och kom för att äta en sallad hon köpt med sig från stan.
Då jag inte ätit frukost än så gjorde jag henne sällskap med en kopp yoghurt.


Angelica jobbar i sommar extra på det äldreboende som finns här i området så när hon får lunch senare hon jobbar 12-21 så ska jag komma bort med lunch till henne.
Hon har 30 minuter och ska då byta om för att komma hit och äta, då är det bättre jag kommer till henne så slipper hon stressen.

Till middag blir det köttbullar, kokt potatis och sås.

-------------------------------------


På apoteket igår köpte jag mig en ny fotfil, jag gillar inte riktigt den som går på batteri säkert den ända som inte gillar den sorten så jag kör manuellt och hoppas på att den här här bättre än dom med sandpapper eller vad det är.
På den här slipytorna är det metall. Ingen aning om det är bättre men låter bra i alla fall.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar