En Glad Sol... & Fredag...


Den 19 februari idag,
semmeldagen har varit men vad gör de... Kan man äta semlor före semmeldagen så kan men väl äta efter också så idag ställde jag mig och gjorde en ny deg. Dom första bullarna är slut men vad gör de när vi nu har nya att äta :)Maten idag intogs på spiltan. Kjell ringde dit igår och beställde laktosfritt för idag, det brukar räcka att han ringer samma dag men nu blev det dagen innan.

Det var länge sedan vi var där och det var jättegott.
Marinerad fläskytterfilé med grönpepparsås och råstekt potatis.


Till efterrätt blev det en bit av cheesecake, den kunde inte Kjell äta men jag kunde och den var mycket god.Vi har också varit och handlat.

Dollar fick ett besök där det inhandlades popcorn, dom godaste popcornen. Jag lovar och billiga är dom också. Jag köpte sex påsar :)VI åkte till ÖoB där det köptes tvättmedel, ljus och lite annat.

Till sist in en sväng på coop för att handla jäst så jag skulle kunna baka, Te handlades också, ska jag dricka te så är det de här jag helst dricker.När vi kom hem och skulle packa ur påsarna så kom Solan :) såå roligt att träffa dig, hade det inte varit för covid så hade du fått en stor kram.
Lova mig att du tar hand om dig <3

Nu tog jag inget kort men då det är Solan som solen så passar det lika bra med ett kort på en glad sol.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar