En Mulen Dag...


ca en timme innan jag lägger mig då tar jag två stycken lergigan, dom hjälper mig oftast att somna lite fortare och att sova bättre. Oftast är jag trött på morgonen och sover lite längre men vad gör de... & förresten även om jag inte tar tabletterna så är jag morgontrött.

Nu i några mornar har jag faktiskt varit piggare så istället för att vakna ordentligt vid 10 tiden så har jag nu vaknat en timme tidigare.

Inte för att det spelar någon större roll men visst är det skönt att komma upp från morgonen.Idag har vi en mulen dag här i Östersund, skönt om ni frågar mig. Jag gillar mulet väder, jag kan gilla solen också. Absolut om den inte kommer över 22-23 grader, över de då blir det för varmt. Men idag en skön mulen dag.Jag började igår på ett par nya sockar, har använt lite av garnet redan så vet inte hur långt det räcker därför får sockarna typ ankelskaft, kanske lite längre.
Stickar dom parallellt så, då blir dom färdiga samtidigt :)

Egentligen skulle garnet stickas ihop med ett beigt garn till ett par vantar, nu blev det sockar istället. Kan hända att även de beiga blir ett par sockar.Ja det lär nog vara stickningen som får min största tid idag, ofta ser dagarna ut så men med ett mulet väder så känns det på något vis mer avslappnande att sitta inne med stickningen.

En fin & bra dag önskar jag er alla fina läsare.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar