En Mysig Dag Som Inte Slutade Fullt Lika Rolig..


Angelica pluggar ju till förskolelärare och igår skulle hon till Julia för att göra en skoluppgift på henne. Angelica ringde och frågade om jag ville följa med och klart jag ville de, är någon vecka sedan vi träffades, Julia har varit förkyld och då varit hemma från dagis sedan blev Daniel dålig så då har vi inte setts.

Vi var ute igår där vi lekte och Angelica & Julia gjorde uppgiften.Vi kom sedan på att vi skulle ta bussen till stan, äta/fika. leka i badhusparken och sedan gå på biblioteket och läsa böcker.


Jättemysiga och roliga timmar fick vi tillsammans <3 <3 <3Mikaela kom och hämtade Julia på dagis då hon ändå hade ärende till stan efter skolan. Då följde Angelica med mig till sjukhuset och akuten, vi pratade om det när vi var på väg att Angelica kanske inte skulle få följa med in och mycket riktigt, de fick hon inte. Men jag gick in och varför de då?


Jo jag hade dom sämsta skorna att promenera i på mig, jag brukar bara ha dom till och från bilen eller till och från bussen men igår blev det ju mer då vi bestämde att åka till stan och vad händer, jo jag snubblar till över en kant eller vad det nu var och far rakt ner i marken... aj aj aj... det hände på gågatan när vi var på väg från lekparken till biblioteket.
Jag ska väl kanske inte bara skylla på skorna måste även erkänna att jag är ganska dålig på att lyfta på fötterna även om det säkert var mycket de också så åker nu dessa skor till soporna.Personalen som jobbade på akuten igår såå trevliga och hon som kom och la gipset alltså vilken härlig kvinna, hon berättade att hon också var dålig på att lyfta på sina fötter och hade en benägenhet att snubbla/ramla. Vi fick en rolig och trevlig stund medans gipset fixades.
Jag fick välja mellan olika färger på plasten och mitt val blev rosa, det tyckte hon va ett bra val då hon också skulle välja det om hon skulle behöva gips.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar