En Onsdag i Juni...
En onsdag med blandade känslor...

Angelica och Kjell var på banken innan dom öppnade men vad spelade det för roll, när Angelica kom fram för att växla in mynten så var den full.
Får komma tillbaka i morgon eller annan dag och göra nytt försök då. Konstigt att inte bankerna kan lösa detta på ett bättre sätt, det är ändå inte vi som bestämt att det ska vara nya pengar.

För Kjell gick det bättre, han var hos våran banktjej och pratade fonder och jag som trodde det var ränta dom skulle snacka om.

Dom kom och hämtade mig sedan åkte vi till shoppisen och tog en fika, Ö&B fick besök också där det bla inhandlades tvättmedel och sköljmedel.

Sedan till Jysk men där hittade jag inte det jag ville ha, Angelica däremot hittade nya sängkläder.
Vi ska köpa nya täcken till hösten så då ska Jysk få ett nytt besök även nya kuddar kommer inhandlas då.


​Det blev också en sväng till Odenhallen där ett paket skulle hämtas och så köpte jag jordgubbar.
20:-/liternMinns ni mitt inlägg igår om riddar sporrar...? nej det är inga riddar sporrar det är ju lupiner fick jag veta på facebook.
Herrejisses vilken diskussion det blev där och på pm.
Jag blir galen.

Detta slutade i alla fall med att hon tog bort mig som vän. (innan hade hon plockat bort sina kommentarer efter att jag skrivit att jag inte ville ha fler kommentarer att jag nu visste vad blomman hette och att jag hade fel.). Har ingen som helst betydelse för det är ändå ingen människa jag har kontakt med.


Även jag tog bort både henne och andra i hennes närhet som jag inte heller har kontakt med, sedan rök över några till, så i dag blev det en rensning som jag tänk jag skulle göra tidigare men inte blivit av.


Jag började igår lite smått att skriva från min journal så ska ev fortsätta idag så kommer sedan ett inlägg med en start från journalen från Kalmar centrallasarett barnpsyk.


Hade förresten ett par nya svarta tygskor som jag igår sålde till Marielle.
Toppen toppen!


Tack för nu!

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar