En Trevlig Onsdag...


Tänkte jag skulle ta gårdagen i ett och samma inlägg inget konstigt i det så varför ska jag göra det svårt för mig denna gång. Jo det kan man undra, fast finns inte så mycket att undra över så jag kör väl på...


Kjell hade varit ute en sväng medans jag var inne, undrar varför inte jag följde med.
Hmmm... jag kommer faktiskt inte ihåg.

Han kom i alla fall hem och jag satt i soffan och så ringer det på dörren.
Då är det var Kjells bror Ulf och Inger som kommer, dom är på väg på semester och innan dom fortsatte så kom dom in till oss en sväng, dom sju milen mellan Hammerdal där dom bor och Östersund hade gjort dom kaffesugna och då tänkte dom på oss, så roligt att dom kom.


Har inga bra muggar dom jag har är söta barnmuggar och då kaffet var slut så fick Kjell göra kaffe i kapselmaskinen och då är en kaffekopp för liten, så därför fick det bli som söta muggarna. Kjell hade ju kunnat valt tekopparna i stället men nu blev det inte så.
Tänkte om ni undrar över barnmuggarna.Efter ca en halvtimme åkte dom och då åkte även Kjell han skulle på jobbet för att bli avtackad då han på pappret går i pension den 30 juni.
Han jobbade sin sista dag den 31 mars efter det har han haft semester och även plockat ut sina sparade dagar. Detta gjorde tre månader innan pensionen går i kraft.

Han blev avtackad med gott att fika, en stor fin bukett blommor och ett presentkort på xxl.Medans Kjell var iväg och blev avtackad så ställde jag mig att steka pannkakor så när Kjell kom hem åt vi dom och sedan åkte vi till Tulleråsen för att hälsa på våra före detta grannar som bodde över oss när både dom och vi bodde på 8,an

Dom flyttade till Inger,s föräldrahem inte så länge efter det att vi flyttade till 2,an.
Det var till Inger & Nisse som vi nu åkte till.

Så kul det var att komma och hälsa på dom och så otroligt fint och mysigt dom bor.

Dom hade planterat potatis, gurka, tomater, paprika och massor med annat gott Åhhh det var så fint och mysigt, så som dom bor så skulle jag kunna bo men då måste jag ha ett körkort och en egen bil.

Nej jag trivs i stan men mysigt och fint det var de.I Tulleråsen har dom bingo på onsdagarna så givetvis skulle vi på den när vi ändå var där 😄
Där träffade vi Monica & Håkan och Kjell träffade ett gäng andra som han också kände.
Ingen vinst blev det men trevligt hade vi i alla fall och det är väl ändå det som är viktigast sedan vill man ju gärna vinna också.En trevlig och bra onsdag på alla sätt o vis fick vi. Idag är det torsdag en torsdag då jag har städat och gjort fint till midsommar.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar