Ett Glas Vin...


Trött och slut...
Kom bara så där... Har varit pigg nu ett tag orkat att tex städa en dag och sedan göra något annat dagen efter och dagen efter det.

Hade en period förut där jag var tvungen att ta en dag och bara vara när jag hade gjort något dagen innan, kunde räcka med att jag varit på affären, varit på bingo, städa m.m. så var jag slut dagen efter och ibland flera dagar efter.

Nu känner jag det där igen hur trött och slut jag känner mig.


I morgon var det meningen att en kamrat med man och dotter skulle komma hit men jag har nu i kväll varit tvungen att säga nej.
Jag kontaktade henne redan tidigare i veckan då jag inte visste hur det skulle bli då jag fick veta att vi ev skulle ses med Kjells barn någon dag, nu blir det mest troligt ingen träff med dom och tur är väl det när jag inte är pigg och heller blir det inget med kamraten.

På lördag kommer Angelica, Mikaela och Daniel, det ska så klart bli trevligt och jag hoppas jag är piggare men efter en dag (i morgon) med bara att vara så ska det nog bli bra på lördag.


Det är svårt det där när man vill träffa alla och ha det bra tillsammans men som det är nu då måste jag prioritera och då blir det faktiskt mina barn.

Kjell instämmer, han tycker också det ska bli bra och förstår mig.
Tack lilla gubben ibland är du så snäll och omtänksam.


Nu ska jag fortsätta att se på tv, n och dricka på mitt glas med gott rött vin.

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar