Ett Trasigt L...


Julen 2005 var första julen som jag och Kjell firade tillsammans då var vi redan förlovade, det hade vi gjort samma år på midsommarafton.

Vi hade pratat om att det skulle vara kul att ha en bokstav i en halskedja jag bokstaven K som i Kjell och Kjell bokstaven L som i Lotta.
Så till den julen gav vi varandra en bokstav.

Förlovningsringarna köpte vi på Guld Fynd det var då butikschefen Lotta som hjälpte oss, sedan har det då och då blivit några vändor in, ibland för att köpa en födelsepresent när Kjell blivit morfar/farfar igen eller så har det varit i andra ärenden.
Inte alltid som Lotta varit på plats men vad gör det, dom andra som jobbar där är också trevliga men lite speciellt är det ändå med Lotta, det var också hon som hjälpte oss med ringar till när vi gifte oss.

I fredags var vi in där igen och då jobbade Lotta, så kul att träffa henne för nu var det ett tag sedan.
Att vi skulle in nu det var för att Kjells bokstav gått sönder, det är hans andra bokstav som byts ut.

Min däremot är den samma sedan 2005.Kjell har en lite tjockare länk runt halsen och det är denna han alltid haft bokstaven och så skulle det vara även denna gången.
Lotta trodde först inte bokstaven skulle gå på men det gjorde den.
Kjell han tittar nyfiket på.


Nu är bara frågan hur länge denna ska hålla.
Det är lätt att fastna i tröjor m.m och är man inte riktigt med när det händer utan istället drar till... ja då är det lätt att det händer en olycka med det stackars L,et.

Jag brukar också fastna men har av någon anledning ändå klarat min bokstav bättre.

Titta så fint det blev ❤

 Vi hörs snart igen
/Lotta

Gillar